Atelierroute Blaricum 2022

In het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 augustus openen 22 Blaricumse kunstenaars weer gastvrij de deuren van hun atelier, werkplaats of expositieruimte, tijdens de Atelierroute Blaricum. Ook de ateliers van de Dooyewaard Stichting staan open. De locaties zijn in Blaricum dorp en Blaricum Bijvanck. Bij de HKB exposeren Cees Wijsman en Joep Vos met hun schilderijen. Openingstijd: van 11.00 tot 17.00 uur.
Er is dit jaar geen overzichtstentoonstelling.

Bezoekers van de Atelierroute Blaricum 2022 kunnen genieten van het werk van kunstschilders, beeldhouwers, keramisten, glaskunstenaars en andere kunstrichtingen. Ook de ateliers van de Dooyewaard Stichting staan open. Men kan de makers ook zelf spreken. Kunstenaars vertellen over hun inspiratiebronnen, hun technieken en hun voorkeuren voor bepaalde vormen of kleuren en over het unieke verhaal achter hun kunstwerken. De Atelierroute Blaricum biedt bezoekers altijd de mogelijkheid om op een informele en gemakkelijke manier met deze kunstenaars in contact te komen. Dit leidt vaak tot bijzondere, onvergetelijke momenten. Geheel in de sfeer van ons eeuwenoude boerendorp.
Uitgebreide info en pdf van de brochure met de routekaart vindt u op atelierrouteblaricum.kunstenaarsblaricum.nl/

Alle ateliers en expositieruimtes zijn open van 11.00 tot 17.00 uur en herkenbaar aan de blauwe vlag met de het gekleurde logo van de Atelierroute Blaricum.

De atelierroute wordt georganiseerd onder auspiciën van de Stichting Kunst en Cultuur Blaricum. Deelnemers zijn zowel professionele als amateur kunstenaars uit Blaricum.

Na de Atelierdagen blijft het werk van Cees Wijsman en Joep Vos te bezichtigen bij de HKB t/m 24 september.